Ab Tom-Tronic Oy  Process Automation

Yritys

Optimaaliset ratkaisut

Toiminnot, laatu ja kannattavuus päättävät, mikä ratkaisu sopii parhaiten juuri sinulle ja toiminnallesi.

Kokemuksemme ja pätevyytemme ovat tehneet meistä perehtyneitä erilaisiin ohjauslaitteistoihin. Täydentäessä; ja muunneltaessa käytämme olemassa olevaa laitteistoa, valmistajasta riippumatta. Jos kyseessä; on uustuotanto voimme toimittajariippumattomuudestamme yhteistyössä teidän kanssanne valita parhaan mahdollisen laitteiston ja siten optimoida lopullinen ratkaisu.

Ajatukset ja visiot

Toiminta-ajatuksemme on toimittaa/valmistaa automaatiokomponentteja ja järjestelmäratkaisuja teolliselle automaatiolle sekä; tarjota teknistä; tukea ja palvelua alallamme.

Toimitamme huoltopalveluja ja valmistamme automaatiokaappeja asiakkaillemme. Kaikki toimintamme perustuu toiminnallisen laatuun ja käyttäälle kustannustehokaaseen elinkaareen.

Pätevyys

Tieto on perusta hyvälle tulokselle. Priorisoimme yhteistyökumppaniemme korkeaa pätevyyttä toiminta-aluellamme. Tavoitteemme on välittää tietomme asiakkaillemme. Täten voimme yhdessä ratkaista ongelmanne optimaalisella tavalla ja samalla lisätä yhteistyötä. Tarjoamme Teille parhaat palat kahdesta maailmasta: paikallinen ja yksilöllinen yritys sekä huippuosaamista ja isoja resursseja.

Laatu

Meidän laatuohjelmaamme kuuluu koko toiminta. Laatuajattelu on vakiintunut henkilöstön parissa ja se on perustana arkisessa työssä. Tämä pätee sekä teknilliseen toteuttamiseen että meidän tapaamme tehdä yhteistyötä.

Ympäristöajattelu

Integroimalla ympäristökysymyksiä toimintaamme saavutamme paremmman elinympäristön yhteistyökumppaneillemme, yrityksen asiakkaille, yhteiskunnalle ja luonnolle sekä meille itsellemme.